Ansiktsbehandlingar Stockholm

IS CLINICAL

Vi har nöjet att jobba med Is Clinical som är en exklusiv hudvårdsserie i kategorin cosmeceuticals. Produkterna har utvecklats av det amerikanska företaget Innovative skincare i Kalifornien, USA. iS CLINICAL’s produkter har nått stor popularitet, då de visar synliga resultat, och är baserade på dem renaste och bästa botaniska ingredienserna. Alla ingredienser är kliniskt dokumenterade, både med hänsyn till verkningssätt och säkerhet. Denna produktserie ger möjlighet att uppgradera behandlingsnivån med äkta cosmeceutical produkter, som verkar på cellnivå och leder till synliga resultat som du både kan se och känna!

 

Fire and Ice Behandling

Fire and Ice är en kraftfull och lyxig behandling som ger synliga och långsiktiga förbättringar av hudens struktur och utseende. Grundstenarna i denna fantastiska behandling är två olika masker en värmande och en svalkande som ger fantastisk lyster, boostar huden med bland annat fruktsyror, vitaminer, antioxidanter hyaluronsyra, Aloe Vera och grönt te. Behandlingen görs med en exklusiv hudvårdsserie från iS Clinical. Behandlingen är särskilt lämplig för:

*Reduktion av fina linjer och för att få en jämnare yta av huden

* Återuppbygga trött och skadad hud

* Hyperpigmentering

* Acne och minskning av öppna porer

* Fuktgivande och ger ett antioxidantskydd

Behandlingen kan användas fristående eller som ett botemedel schema med 4-8 behandlingar med 14 dagars mellanrum.

Tid: 40 min Pris: 950:

KUR på 4 behandlingar 3.500,00 kr

IS Clinical Rosaceabehandling,

Denna effektiva ansiktsbehandling minskar/tar bort rosacea. Produkterna är särskilt framtagna för att minska inflammatoriska processer i huden, reglera pH-balansen, återfukta och ge en lugnande/svalkande effekt på huden.I behandlingen ingår först en rengöring. Därefter läggs två olika ansiktsmasker som är specifikt verksamma för att lugna ner rosacean. Behandlingen avslutas med specifika serum som håller aktiviteten av rosacea nere.

Tid: 40 min Pris: 950

Klassisk ansiktsbehandling En klassisk ansiktsbehandling med iS Clinicals kraftfulla produkter. En grundlig rengöring med peeling och ånga, innan portömning och avslappnade massage.Rejuvenating mask avslutar behandlingen som ger en ren känsla och fantastisk lyster. Ett bra alternativ för dig som vill ha en rejäl rengöring och samtidigt användern iS Clinicals produkter hemma.

Klassisk ansiktsbehandling 50 min 695:-

Klassisk ansiktsbehandling 80 min 895:-

TILLVAL I ANSIKTSBEHANDLING

Frans -& brynfärg 390:-

Bryn färg 290:-

Fans färg 290:-

Trådning hela ansiktet 420:-

Trådning haka & överläpp 290:-

Trådning överläpp 180:-

Trådning haka 180:-

Trådning ögonbryn inkl formning 290:-