Injektionsbehandlingar

Toxin eller mer specifikt botulintoxin är ett ämne som används för att blockera nervsignaler och som har en muskelavslappnande effekt. Ämnet kan användas för olika behandlingar, vanligast är att reducera Rynkor på bland annat pannan, glabellan samt ”kråksparkar”kring ögonen. Rynkorna reduceras helt eller blir mindre synliga beroende på rynkans djup eller elastiska. Resultatet beror också på behandlarens skicklighet inom området, var därför noggrann med att hitta en behandlare som är certifierad inom området och har en medicinsk bakgrund.

 

Fillers
Injektionsbehandlingar som fillers kan användas för bland annat utjämning av rynkor, förstoring eller framhävning av läpparna eller för återskapning av förlorad ansiktsvolym etc.
Vi använder oss av Belotero serien som tillverkas av Merz Aesthetics som är ägd av det tyska farmaceutföretag Merz Pharma, som har med sin flera års erfarenhet inom dermatologi och injektioner tagit fram serien.
Belotero omfattar en rad avancerade derma fillers som är särskilt anpassade för känslig hudtyp och som dessutom består av hyaluronsyra som ger bästa möjliga integration i huden, särskilt För att bibehålla ett naturligt resultat och reducering av ålderstecken.

Fillers kan användas både individuellt eller i kombination av varandra, för att skräddarsy en estetisk behandling som passar den individuella hudtypen. Vi använder dessutom fillers som innehåller lidokain, ett bedövningsmedel som gör behandlingen behagligare och nästintill smärtfri.
Priset är från 3000kr men kan varierar beroende på mängden produkt som behövs för att nå ett optimalt resultat.