Vaxning

Vaxning

Första gången du gör en vaxning kan det göra ont, p.g.a. att håren är grova och sitter djupt i hårsäckarna. Vaxar du dig regelbundet kommer håren bli tunnare och inte kännas lika mycket. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4:e eller 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt.

Innan vaxning
Raka dig inte tre-fyra veckor innan. Det är viktigt att håret inte är kortare än 0,5 centimeter. Annars kan det vara svårt att fånga upp hårstrået då vaxet inte får ordentligt fäste. Låt därför håret växa ut innan en vaxning. Hur lång tid det tar beror på din hårväxt, men generellt ca tre veckor.
Har du rakat dig mellan vaxnings tillfällena kan vissa hår förbli kvar trots vaxning detta p.g.a. att håret växer i olika faser och att de helt enkel inte hunnit växa ut eller för att de fortfarande är för korta för att fästa på vaxet. För bästa resultat bör man alltså inte raka sig mellan vaxnings tillfällena. Man ska även undvika sola och bada innan behandlingen. Det är bra att peela huden inför vaxning, då följer dem små korta strån med lättare och dem inväxta strån kan lättare komma ut ur huden. Du skall ha en ren hud dvs utan någon bodylotion eller liknande på det område som skall vaxas annars fäster vaxet sämre.

Efter vaxning
Efter behandlingen kan huden bli irriterad och röd. Det tar allt ifrån timmar upp till 2 dygn innan huden ser ut som vanligt igen. Tänk på att inte ta med smutsiga fingrar på det nyvaxade området då detta kan skapa irritation i huden. Efter vaxningen skall du inte utsätta huden för starka kemikalier, klorvatten, offentliga bad eller direkt solljus inom 24 h eller åtsittande kläder.
Undvik inåtvända hårstrån
Vi har även en tillväxthämmande och antiinflammatorisk spray som du kan köpa med dig hem för att undvika hjärtsäcksinflammationer.

Priser

Vaxning överläpp 180 kr

Vaxning haka + överläpp 290 kr

Vaxning hela armar 400 kr

Vaxning halva armar 355 kr

Vaxning armhålor 250 kr

Vaxning bikinilinjen 300 kr

Vaxning Brasiliansk 450 kr

Vaxning halva ben 420 kr

Vaxning hela ben 550 kr

Vaxning halva ben + bikini 620 kr

Vaxning halva ben + brasilianskt 700 kr

Vaxning hela ben + bikini 700 kr

Vaxning hela ben + brasilianskt 750

Vaxning halva ben + bikini + armhålor 680 kr

Vaxning halva ben + Brasiliansk + armhålor 750 kr

Vaxning hela ben + bikini + armhålor 750 kr

Vaxning hela ben + brasiliansk + armhålor 780kr

Vaxning rygg 499 kr

Vaxning rygg + axlar 549 kr

Vaxning rygg + axlar + bröst 680 kr

Vaxning bröst + mage 549 kr