Vaxning

Vaxning

Första gången du gör en vaxning kan det göra ont, p.g.a. att håren är grova och sitter djupt i hårsäckarna. Vaxar du dig regelbundet kommer håren bli tunnare och inte kännas lika mycket. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4:e eller 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt.

Innan vaxning
Raka dig inte tre-fyra veckor innan. Det är viktigt att håret inte är kortare än 0,5 centimeter. Annars kan det vara svårt att fånga upp hårstrået då vaxet inte får ordentligt fäste. Låt därför håret växa ut innan en vaxning. Hur lång tid det tar beror på din hårväxt, men generellt ca tre veckor.
Har du rakat dig mellan vaxnings tillfällena kan vissa hår förbli kvar trots vaxning detta p.g.a. att håret växer i olika faser och att de helt enkel inte hunnit växa ut eller för att de fortfarande är för korta för att fästa på vaxet. För bästa resultat bör man alltså inte raka sig mellan vaxnings tillfällena. Man ska även undvika sola och bada innan behandlingen. Det är bra att peela huden inför vaxning, då följer dem små korta strån med lättare och dem inväxta strån kan lättare komma ut ur huden. Du skall ha en ren hud dvs utan någon bodylotion eller liknande på det område som skall vaxas annars fäster vaxet sämre.

Efter vaxning
Efter behandlingen kan huden bli irriterad och röd. Det tar allt ifrån timmar upp till 2 dygn innan huden ser ut som vanligt igen. Tänk på att inte ta med smutsiga fingrar på det nyvaxade området då detta kan skapa irritation i huden. Efter vaxningen skall du inte utsätta huden för starka kemikalier, klorvatten, offentliga bad eller direkt solljus inom 24 h eller åtsittande kläder.
Undvik inåtvända hårstrån
Vi har även en tillväxthämmande och antiinflammatorisk spray som du kan köpa med dig hem för att undvika hårsäcksinflammationer.

Priser

Vaxning överläpp 200 kr

Vaxning haka + överläpp 310 kr

Vaxning hela armar 420 kr

Vaxning halva armar 375 kr

Vaxning armhålor 270 kr

Vaxning bikinilinjen 320 kr

Vaxning Brasiliansk 470 kr

Vaxning halva ben 440 kr

Vaxning hela ben 570 kr

Vaxning halva ben + bikini 640 kr

Vaxning halva ben + brasilianskt 720 kr

Vaxning hela ben + bikini 720 kr

Vaxning hela ben + brasilianskt 750

Vaxning halva ben + bikini + armhålor 700kr

Vaxning halva ben + Brasiliansk + armhålor 770 kr

Vaxning hela ben + bikini + armhålor 770 kr

Vaxning hela ben + brasiliansk + armhålor 810 kr

Vaxning rygg 520 kr

Vaxning rygg + axlar 570 kr

Vaxning rygg + axlar + bröst 700 kr

Vaxning bröst + mage 570 kr