Botox & Fillers

Botox

Botox (botulinum toxin) är ett välbeprövat och godkänt läkemedel som använts i många år. Botox används i dag med mycket positiva resultat vid behandling av rynkor och veck i pannan och i ögonområdet (kråksparkar), Skrattrynkor, Bekymmersrynkor, Linjerna mellan näsan och munnen (nasolabialvecken) mm.
Botox blockerar nervimpulserna till ansiktsmusklerna och utjämnar därigenom linjer och rynkor. Effekten håller i sig upp till sex månader.
Behandlingen är snabb och enkel. Genom knappt kännbara tunna nålstick injiceras Botox i avsett behandlingsområde. Ingen bedövning behövs och man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Vissa patienter upplever en lätt rodnad första dygnet som är snart övergående.

Priset kan varierar beroende på mängden produkt som behövs för att nå ett optimalt resultat.

Botox Galbella ”Arg rynka” 2.500,00 kr
Botox käk spänningar 4.000,00 kr
Botox panna 3.000,00 kr
Botox yttre ögonvrå 2.500,00 kr
Vi rekommenderar alltid återbesök inom 2 veckor.


Fillers

Vi använder oss av Belotero-serien som tillverkas av Merz Aesthetics som ägs av Merz Pharma som är ett Tyskt farmaceutföretag, med flera års erfarenhet inom dermatologi och injektioner.
Belotero omfattar en rad avancerade dermal-filler som är tillverkat av hyaluronsyra som ger bästa möjliga integration i huden. Belotero-produkterna är perfekt till att utjämna rynkor, att förstora läpparna, återfuktning av huden eller för att återskapa ansiktsvolym. Dessutom finns Belotero-fillerna också med lidokain, för en behagligare behandling.
För ett naturligt resultat och reducering av ålderstecken, är Belotero-serien det perfekta valet då det är ytterligare en produkt i portfolion av avancerade dermala fillers. Fillers som kan användas både individuellt eller i kombination av varandra, för att skräddarsy en estetisk behandling som passar den individuella hudtypen.
Priset varierar beroende på mängden produkt som behövs för att nå ett optimalt resultat.